Om oss

Nydala Bygg & Renovering

...är ett ungt företag med gamla anor. Vi som jobbar med Nydala bygg & renovering är yrkesmän med många års erfarenhet inom respektive sektor i byggbranchen.

 

» Mubarak...
som också är grundaren av Nydala Bygg&Renovering bredspacklar, målar, tapetserar, monterar kök, snickrar, gör plattsättning, samt ser till att Våtrummen vi anlägger följer BKRs regler. Dessa kunskaper har han förvärvat från sin Far, som var snickare, Farfar som var smed, och Morfar som var murare. Har genomgått och blivit godkänd av BKR Kurs 1, Kurs 2, Kurs 3. Även genomgått praktisk kurs hos Bostik, Kiilto, Mapei och Ardex.
» Slawek...
sköter plattsättning och snickeri. Har jobbat med detta i snart 20 år i Sverige, Tyskland och Polen. Även genomgått praktisk kurs hos Bostik, och Ardex.

» Kristian...
är snickare och gör även plattsättning. Med över 15 års erfarenhet inom yrket, både från Sverige och Tyskland. Även genomgått praktisk kurs hos Bostik, Casco, och Mapei.
» Radek...
är utbildad målare med över 20 års erfarenhet i yrket.

» Alex...
är utbildad målare, med många års erfarenhet i yrket. Bland annat på Sydmåleri. Nogrannare målare med känsla för form och färg får man leta efter.» VVS arbeten utförs av VVS-punkten i Malmö

» EL-installationer sköterElektrosjänst i Skåne


Utöver detta har vi ett stort nätverk som gör det möjligt att anställa efter behov. Vi har även möjlighet att importera byggvaror direkt från Fabrik i Polen. Mycket bra priser på bland annat, kök, fönster och ytterdörrar!

 

Organisationsnummer: 969744-0122