Mer än 1000 ord...
klicka för att se fler referensbilder på våra jobb!

Badrum

 
badrum

Ett badrum kan vara modernt och stilrent, en romantisk plats för dina sinnen, eller ett praktiskt utrymme för hela familjen.

bkrBadrummet är ofta det rum efter köket som det spendaras mest pengar på.
Renoveringen av badrummet kräver oftast specialister inom respektive område. Därför delas arbetet upp på det som sköts av behöriga rörmokare, elektriker och plattsättare. Snickare, murare och målare brukar också vara med på arbetet i ett badrum. Vi har alla dessa till Ert förfogande, allt under en ledning.

Kök

 
kök

Köket sägs vara hemmts hjärta. Härifrån kommer den inre värmen. Det är därför inte konstigt att köket är det man brukar spendera mest pengar på i ett hem. Därför måste allting vara rätt. Precis som med badrum, krävs oftast flera yrkesmän för att helheten ska bli det ni har tänkt er.

 

Rätt placering av arbetsytor kan kräva nya VVS installationer, en gipsmontör kan skapa under med innertaket och belysningen, medan elektrikern ser till att elen i köket inte letar sig till obehöriga föremål.

Golv

 
golv Golven skall tåla mycket, och smycka våra hem. Klinker är slitstarkt men kallt. Med golvvärme blir det genast mycket behagligare. Ibland kan kombinationen av parkett och klinker spela väl tillsammans.

 

I många äldre hus och lägehneter finns det vackra trägolv gömda under nyare laminatgolv. Dessa kan oftast restaureras och bostaden kan återfå sin forna glans.

Vad ni än väljer, kan vi hjälpa er. Ett massivt trägolv kan exempelvis oljas istället för lackas!

Väggar

 
badrum

Väggarna i våra hem finns inte där bara för att fylla en praktisk funktion. Med rätt material, färg och struktur kan en vägg göra stor skillnad.

 

Vi bredspacklar för att uppnå släta jämna väggar, som därefter kan målas eller tapetseras. En vägg kan också få lite mer karaktär genom att exempelvis putsa den och på så sätt få en struktur. De kan också kläs med dekorsten eller panel. Med gipsmontage kan man sänka och höja vissa delar av en vägg. Hyllor kan då ”byggas in” i väggen och vara del av den.

Vi omvandlar dina idéer till verklighet!

Innertak & belysning

 
badrum

Låt oss designa ert innertak. Föredrar ni runda, rektangulära eller triangelformade mönster? Allt går att genomföra. Traditonell stukatur, eller moderna former i samspel med kristallkronor, eller energisnåla LED spotlights?

 

Möjligheterna är många!

Nybyggnation

 
tillbyggnad Vi utför även totalentreprenad på nybyggnatuion eller ombyggmad. Stenhus, eller trähus.

 

Har ni färdiga arkitektritningar, som bara väntar på att bli förverkligade? Låt oss ge er en offert på hela arbetet, och var säkra på att jobbet fullföljes till sista etappen. Byt fönster, lägg om ert tak, dela upp ytan i er bostad för att få fler rum, eller skapa större utrymmen. Allt går att lösa.

Snickeri, smått o gott

 
tillbyggnad

Mindre arbeten kräver lika stor precision och hängivenhet som allt annat. Inga jobb är för små för oss!